Persartikelen en nieuws

Het verdriet van verantwoordelijkheidszin. 608 506 Lhoëst Jean

Het verdriet van verantwoordelijkheidszin.

De politie vermoordt een mens. De indertijd bevoegde minister komt er mee weg met dooddoeners als ‘Ik herinner me niets meer’, ‘Ik kon de ernst van de situatie niet inschatten’ omdat het politierapport ‘onduidelijk was’, ‘Anderen (justitie) hadden me beter moeten inlichten’, ‘ik noch mijn kabinet hebben iets verkeerd gedaan’, ‘Ik heb niet gelogen’ en…

lees meer
Waarom was de regeringsmededeling van 25/04 geen voorbeeld van goede communicatie? 564 353 Lhoëst Jean

Waarom was de regeringsmededeling van 25/04 geen voorbeeld van goede communicatie?

De regeringsmededeling was, communicatief gezien, niet goed.Een voorbeeld van hoe het niet moet. En dan hebben we het nog niet over devoorafgaande lekken of de profileringsgeile corolla-clown die voor zijn toerzijn zegje al komt doen…. Maar hoe zou dat komen? Waarschijnlijk geen tijd genoeg gehad om deze toespraakdeftig voor te bereiden. Omdat de voorafgaande vergaderingen…

lees meer
dommeganzen-krant
oud-bedrijfsleider roept vragen op met debuut 928 692 Lhoëst Jean

oud-bedrijfsleider roept vragen op met debuut

Interesse?

Zin om het boek te ontdekken?